Beschikbare werken EN

Online digitale kunst

NFTs Hans Verhaegen

Since April 2021 experimenteer ik ook met het te koop aanbieden van online digitale kunst. Bekijk en geniet op volgende platforms: Teia (Hicetnunc), Objkt.com, Versum of 8Bidou. Dit zijn betrouwbare marktplaatsen om online digitale kunst aan te bieden, verkopen of te verzamelen op de Tezos blockchain. Tezos is klimaatvriendelijk, met zeer lage kosten en regelmatige, toekomstgerichte updates.

Deze gids maakt u wegwijs doorheen het aanbod op de verschillende platforms. >

Prints

Prints by Hans Verhaegen

Indien u op deze pagina bent belandt, is het heel waarschijnlijk dat u interesse hebt om een kunstwerk aan te kopen. De volledig functionerende online winkel en de selectieve lijst van beschikbare werken bestaan niet meer.

Ik heb mijn idee van online verkoop van offline werk gereduceerd tot het meest essentiƫle: mij contacteren: hans(at)hansup(dot)be.

Het maken en onderhouden van een aparte online winkel is veel te arbeidsintensief en heeft ook te weinig te maken met het creatief proces. Ik vind het ook prettiger om op zijn minst een gesprek te hebben met toekomstige verzamelaars en samen te proberen om ook van een verkoop een gebeurtenis te maken die het louter overschrijven van een bedrag op een rekening kan overstijgen.

Deze lijst van werken bevat bijna alles wat ik ooit heb gemaakt. Het onderhouden ervan is op zich ook een soort van kunstwerk. Het heeft in ieder geval een zeker nut in mijn creatief proces.
Opgelet: het zijn meer dan 1000 kunstwerken en ik heb nauwelijks navigatie of andere handige middelen voorzien om door de lijst te flaneren. De kans is groot dat u wat verloren gaat lopen. Aarzel dan ook niet me te contacteren.

Hier kan u, geheel informatief, ook een oude versie van mijn Verkoopsvoorwaarden vinden.

Samenwerking

Momenteel werk ik niet exclusief met een of ander galerij of curator. Voorstellen zijn uiteraard altijd welkom. In ieder geval zal deze pagina bij een toekomstige samenwerking met externe partners aangepast worden.

Indien het huren van een kunstwerk u aanspreekt, dan kan u momenteel terecht bij Kunst in huis.