Beschikbare werken EN

Online digitale kunst

NFTs Hans Verhaegen

Since April 2021 experimenteer ik ook met het te koop aanbieden van online digitale kunst. Mijn werken worden enkel aangeboden op betrouwbare Tezos marktplaatsen.

Deze gids maakt u wegwijs doorheen het aanbod op de verschillende platforms.

Prints

Prints by Hans Verhaegen

Indien u bent geïnteresseerd bent in een analoog werk, gelieve mij dan te contacteren: hans(at)hansup(dot)be. Intussen kan u alvast eens een kijkje nemen in deze lijst van werken op papier.

Ik vind het prettig om op zijn minst een gesprek te hebben met toekomstige verzamelaars en samen te proberen om ook van een verkoop een gebeurtenis te maken die het louter overschrijven van een bedrag op een rekening kan overstijgen.

Deze lijst van werken bevat bijna alles wat ik ooit heb gemaakt. Het onderhouden ervan is op zich ook een soort van kunstwerk. Het heeft in ieder geval een zeker nut in mijn creatief proces.
Opgelet: het zijn meer dan 1000 kunstwerken en ik heb nauwelijks navigatie of andere handige middelen voorzien om door de lijst te flaneren. De kans is groot dat u wat verloren gaat lopen. Aarzel dan ook niet me te contacteren.

Hier kan u, geheel informatief, ook een oude versie van mijn Verkoopsvoorwaarden vinden.

Samenwerking

Momenteel werk ik niet exclusief met een of ander galerij of curator. Voorstellen zijn uiteraard altijd welkom.

Indien het huren van een kunstwerk u aanspreekt, dan kan u momenteel terecht bij Kunst in huis.