Verkoopsvoorwaarden EN

Prints in beperkte oplage

Tussen 2002 en 2018 heb ik een reeks prints in beperkte oplage gemaakt bij APP in België, op HähneMueller Fine Art Paper 308g, zuurvrij, 100% katoen. Ik gebruik nooit vernis. Deze oplages zullen altijd beperkt zijn in de toekomst, ze worden nooit meer gedrukt. Die exclusiviteit is, naast hun groter formaat, de reden van hun hogere prijs.

Er zijn nog meer van deze grotere, in beperkte oplage beschikbare prints uit dezelfde periode die momenteel nog niet zijn uitgeprint. Bekijk hiervoor de volledige lijst van prints.

Proefdrukken door de kunstenaar (AP) en prints op aanvraag (CP)

Sinds 2019 bied ik ook prints aan toegankelijker prijzen. Ze worden gedrukt in mijn eigen studio en geven me een grotere vrijheid van productie en verdeling van kleinere prints (max A2) op dezelfde hoge kwaliteit van papier en met dezelfde archief inkt. Hier zijn wel meer verschillende edities mogelijk. Ik houd dit zorgvuldig bij en zal ze altijd hier op deze web site publiceren. Zoals steeds zal elke afdruk een eigen certificaat meekrijgen.

Eigen galerij

Dit is mijn persoonlijke galerij. Dit sluit geenszins een samenwerking met een ondersteunende galerij of enthousiaste curators uit.

Aarzel niet om me hierover te contacteren: hans[at]hansup[dot]be